Başkan Sözlüye Bir Ödül Daha Başkan Sözlüye ‘Yılın Belediye Başkanı Ödülü

Türkiye Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında düzenlenen ‘Türkiye Altın Marka’ ödül töreninde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülünü aldı.

Başkan Sözlüye Bir Ödül Daha Başkan Sözlüye ‘Yılın Belediye Başkanı Ödülü
  • 21 Aralık 2018, Cuma 6:20

 

 Türkiye Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında düzenlenen ‘Türkiye Altın Marka ödül töreninde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ‘Yılın Belediye Başkanı ödülünü aldı

 

ÖDÜLLER SIRALANDI

Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital Varlık Reytingi ile ‘Dijital varlıkları en iyi kullanan belediye başkanı ve kısa bir süre önce ‘en fazla kadın şoför istihdam eden belediye başkanı olarak ödül alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bu kez de ‘Yılın Belediye Başkanı ödülünü aldı.

EŞİNE VE ÇOCUKLARINA ARMAĞAN ETTİ

Ailesi ile birlikte İstanbulda düzenlenen ödül törenine katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, törende yaptığı konuşmada dört dönemdir belediye başkanlığı görevini ifa ettiğini, halkın arasında halktan yana bir belediye başkanı olduğunu belirtti ve aldığı ödülü, kendisinin yirmi yıllık belediye başkanlığı süresince hep yanında olan eşine ve babayı ara sıra görmekle yetinmek durumunda kalan çocuklarına armağan etti..

“YILIN EN İYİ EŞİ”

Ödül töreninin ardından Başkan Sözlünün eşi Zeynep Sözlü, törende çekilmiş bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabından “Yılın Belediye Başkanı Ödülü yılın en iyi eşine verildi” yorumuyla paylaştı.

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık