Başkan Sözlüden Kozana Kurtuluş Hediyesi

Başkan Sözlü’den Kozan’a kurtuluş hediyesi Kozan kurtuluş gururunu ‘Atatürk Meydanı’ ile taçlandırdı Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Kozan ilçe merkezinde taşıt ve yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla uygulamaya koyduğu projelerden Kozan Kavşağı’nın açılışı Kozan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’nci yılına özel olarak gerçekleştirildi.

Başkan Sözlüden Kozana Kurtuluş Hediyesi
  • 04 Haziran 2018, Pazartesi 9:57


 

ŞEHİT HASSASİYETİ İLE KONSER İPTAL EDİLDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Kozan tarihine iz bırakacak eserler arasına girecek olan 8 kollu kavşağın açılışı gerçekleştirildi. Açılış öncesinde Başkan Sözlü, Kozanlı hemşerileriyle iftar programında bir araya geldi. Günler öncesinden hazırlanan ve açılışa özel olarak düzenlenmesi planlanan Turgay Başyayla konseri ise Başkan Sözlünün talimatları ile Kozana şehit haberi düşmesi sebebiyle iptal edildi. Başkan Sözlü açılışta yaptığı konuşmaya şehit Tayfun Uluçaya rahmet, aziz Türk Milletine sabır dileyerek başladı.

“ÜÇ AY İÇİNDE KOZANA 270 KİLOMETRE YOL YAPACAĞIZ”

Konuşmasında Kozana önümüzdeki üç ay içerisinde 270 kilometre yol yapacaklarını müjdeleyen Başkan Hüseyin Sözlü,  Kozanda yolu olmayan köy kalmayacağını, milliyetçi üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Kozana yalnızca yol yapmakla, su getirmekle değil aynı zaman bölgede hayvancılığın kalkınması adına da hizmet ettiklerini bu amaçla damızlık koç dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Sözlü, 8 kollu akıllı kavşağın yapıldığı meydana ‘Atatürk Meydanı ismini verdi.

TAŞIT VE YAYA TRAFİĞİNİ RAHATLATTI

8 kollu akıllı kavşak, 4 şeritli yol, süs havuzları ve rekreasyon düzenlemeleriyle 130 bin nüfuslu ilçenin hizmetine sunuldu. Durak Sokak, Feke Caddesi, Ağlıboğaz Caddesi, Palmiye Caddesi, Fehmi Özel Türkay Caddesi, Saimbeyli Caddesi, Turgut Özal Bulvarı ve Zübeyde Hanım Caddesini birbirine bağlayan Kozan Kavşağı, taşıt ve yaya trafiğini büyük ölçüde rahatlatmış oldu.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık