Başkan Sözlüden Feke Çıkartması

Başkan Sözlü’den Feke çıkartması Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Feke’de düzenlenen iftar yemeğine katılarak ilçe halkıyla buluştu.

Başkan Sözlüden Feke Çıkartması
  • 11 Haziran 2018, Pazartesi 5:13

 

İMAMOĞLUNDA ESNAFLA BULUŞTU

Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile Adananın kırsalında yaşayan hemşerilerinin refah toplumuna katılması için kırsalda yerinde kalkınma projelerini hayata geçirerek Torosların eteklerinde çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan yöre insanının yüzünü güldüren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Feke Belediyesi tarafından Feke ilçe merkezinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.  İftar yemeği öncesi İmamoğlunda Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Hüseyin Sözlü, ilçe esnafından Türk Milletinin geleceğinin teminat altına alınması için Milliyetçi Hareket Partisinin parlementoda daha güçlü temsil edilmesi gerektiğini vurgulayarak Cumhur İttifakına ve MHPye destek istedi.

 

FEKENİN KÖYLERİNDE HALKLA KUCAKLAŞTI

İmamoğlundaki esnaf ziyaretinin ardından Fekeye doğru yola çıkan Başkan Hüseyin Sözlü, Akçalıuşağı, Tokmanaklı, Çamlarca, Tenkerli, Paşalı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, onların sorun, takdir ve taleplerini dinledi. Adana şehir merkezine kilometrelerce uzaklıkta gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Hüseyin Sözlü, ‘Torosların eteklerinde yaşayan her vatandaşımızı aziz biliyor, bu memleketin sıkıntılı her sürecinde buralarda yaşayan insanımızın canı pahasına vatan, bayrak dediğini biliyoruz dedi.

 

‘YENİ 15 TEMMUZLAR YAŞANMAMASI İÇİN GÜÇLÜ MHP ŞART

Köy ziyaretlerinin ardından Feke merkezinde Feke Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine eşi Zeynep Sözlü ile birlikte katılan Başkan Hüseyin Sözlü, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada 15 Temmuzda yaşanan hain darbe kalkışması ile ülkenin içerisine düştüğü durumu anlatırken Cumhur İttifakının Cumhuriyetin kazanımları için yapıldığını ifade ederken Fekeli hemşerilerinden Cumhur İttifakına ve üç hilale oy vermelerinin bir daha 15 Temmuzların yaşanmaması için gerekli olduğunu vurguladı.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

 

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık