Başkan Sözlü Adanaya Kilometrelerce Uzakta ‘Milletin Efendileri İle Bir Arada

Başkan Sözlü Adana’ya kilometrelerce uzakta ‘milletin efendileri’ ile bir arada Sahurunu Tufanbeyli’de yaptı, gün boyu vatandaşlarla kucaklaştı.

Başkan Sözlü Adanaya Kilometrelerce Uzakta ‘Milletin Efendileri İle Bir Arada
  • 07 Haziran 2018, Perşembe 12:06


TUFANBEYLİNİN KÖYLERİNDE HİZMET RÜZGARI

Her gün bir başka noktada vatandaşlarla iftar yapıp onlarla kucaklaşan, sahurda da gece mesaisinde olan Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü işçileri ile bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana şehir merkezine yaklaşık iki yüz kilometre uzaklıktaki Tufanbeylide sahurunu ‘milletin efendileri ile yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Milletvekili Adayı Yusuf Baş ile birlikte Tufanbeylide sahur yapan Başkan Hüseyin Sözlü, orada kalarak sabah da ilçenin köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

‘ÖRNEK TEŞKİL EDECEK

Tufanbeyli merkezden hareket eden ve ilk durağı Yamanlı Mahallesi (Köyü) olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçede fiziki alt yapı, yollar, içme suyu şebekelerinin yenilenmesi, göletlerin rehabilitesi, yeni kapalı sulama sisteminin kurulmasında ulusal ölçekte adımlar attıklarını, kırsal kalkınmada bölgede verdikleri desteklerin tarımsal kalkınma açısından çok önemli bir model teşkil ettiğini ifade etti.

 

‘ET ÜRETİMİNDE HEM BÖLGEMİZİ HEM ÜLKEMİZİ KALKINDIRACAK

Gücünü hemşerilerinden alan, yapılan her başarılı işin sahada vatandaşın tebessümüyle karşılığını aldığında çalışma azmi daha da artan Başkan Hüseyin Sözlü, Bozgüney, Kayacık, Doğanlı, Demiroluk, Çatalçam Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Tufanbeylide hayvancılıkla uğraşan, geçimini tarımsal üretimle sağlayan vatandaşların disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürmesinden duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, Tufanbeylinin gelecek dönemde hayvancılıkta daha da gelişip hem bölgesini hem de ülkesini kalkındıracak üretimi gerçekleştireceğine olan inancını dile getirdi.

 

MİLLİYETÇİ VE ÜRETKEN BELEDİYECİLİK FARKIYLA

Gittiği her mahallede vatandaşların sevgi seli ile karşılan Başkan Hüseyin Sözlü, 24 Haziran Seçimlerinin yaklaşması münasebetiyle Torosların başı dik, yiğit evlatları, Tufanbeylili hemşerilerinden Milliyetçi Hareket Partisine ve Cumhur İttifakına destek istedi. Milliyetçi ve üretken belediyeciliğin Türkiyedeki en güzel örneğini sergileyen Başkan Sözlü, ‘Nasıl ki bir memleket evladı Ceyhandan Adanaya belediye başkanı olup Tufanbeylide yaşayan hemşerisine hizmet ediyorsa Milliyetçi Ülkücü Hareketin kadroları da bu ülkeye parlamentoda güçlü bir şekilde bulunarak hizmet etmeye hazır dedi.

 

Başkan Sözlü, Tufanbeylideki buluşmanın ardından Adana şehir merkezine döndü.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık