Başkan Karalar, Aski Genel Müdür Vekilliğine Küreksizi Atadı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “3 oy olmak için ASKİ’yi HDP’ye verecek” diye  asılsız ithamda bulunanlara ders verdi.

Başkan Karalar, Aski Genel Müdür Vekilliğine Küreksizi Atadı
  • 15 Nisan 2019, Pazartesi 10:25

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “3 oy olmak için ASKİyi HDPye verecek” diye  asılsız ithamda bulunanlara ders verdi.

 

Başkan Karalar, ASKİ Genel Müdür Vekilliğine Küreksizi atadı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart seçimlerinden haftalar önce ilan ettiği gibi Adana Su ve Kanalizasyon İdaresine (ASKİ) Abdulkadir Küreksizi Genel Müdür Vekili olarak atadı. Başkan Zeydan Karalar, Abdulkadir Küreksizi makamında ziyaret edip, yeni görevinde başarı dilerken, bu atamanın yerel seçim sürecinde “3 oy olmak için ASKİyi HDPye verecek” şeklinde asılsız ithamda bulunanlara karşı ders niteliğinde olduğunu vurguladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu yaptığı atamanın ardından ilk mesai gününde ASKİ Genel Müdür Vekili Abdulkadir Küreksizi makamında ziyaret etti. Başkan Zeydan Karalar, ASKİnin içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi, yeni yatırımların sürmesi için kamu kaynaklarını en doğru ve verimli şekilde değerlendireceklerini belirtti.

Abdulkadir Küreksizin daha önce ASKİ Genel Müdürlüğü yaptığını, liyakat ve tecrübesiyle bu görevin hakkını vereceğinden emin olduğunu kaydeden Başkan Zeydan Karalar, yerel seçimler sürecinde rakiplerinin “3 oy almak için ASKİyi HDPye verecek” şeklindeki gerçek dışı ithamlarına karşılık bu atamanın ders niteliğinde olduğunu ifade etti.

ASKİ Genel Müdür Vekili Abdulkadir Küreksiz ise şahsını bu önemli göreve layık gören Başkan Zeydan Karalara teşekkür edip, Adananın 15 ilçesinde ASKİnin hizmetlerinin aksamadan devamı için gece, gündüz çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık