Adananın Vizyon Projeleri Ato Meclisinde

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’na katılarak kentin dinamiğini oluşturan meclis üyelerine Adana’nın geleceğini şekillendirecek olan projelerini anlattı .

Adananın Vizyon Projeleri Ato Meclisinde
  • 08 Şubat 2019, Cuma 12:55
 Adananın vizyon projeleri ATO Meclisinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odasının düzenlediği 11. Meclis Toplantısına katılarak kentin dinamiğini oluşturan meclis üyelerine Adananın geleceğini şekillendirecek olan projelerini anlattı  PROJELERİNİ ANLATTI Adanada ulaşımda hayata geçirdiği projelerle hemşerilerine otoyol standartlarında konforlu ulaşım sağlayan, yaşlı bakım ve hizmetleri ile bakıma muhtaç vatandaşlar için sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergileyen,  kente kazandırdığı karnavallar ve festivaller ile Adanayı üçüncü sayfa adliye haberlerinden kurtaran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odasının 11. Meclisinde meclis üyelerine kentin geleceğini inşa eden projelerini anlattı..  DESTEKLERİ İÇİN HELALLİK İSTEDİ Yirmi yıllık belediye başkanlık tecrübesi, hemşerilerinden aldığı manevi güç ile durmaksızın çalışan, şehir haritasına işlediği planlamalar ile Adanaya sonsuz bulvarlar kazandıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Danışma Meclisinde ikinci beş yıllık hizmet dönemi için planladığı projeleri anlattı. Toplantının sonunda Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Başkan Sözlüye destekleri için teşekkür ederek helallik istedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık