Adanada Feride Hilal Akın Rüzgarı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Şenlik Alanı’nda düzenlenen Feride Hilal Akın konseri coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi.

Adanada Feride Hilal Akın Rüzgarı
  • 08 Haziran 2018, Cuma 8:40


FERİDE HİLAL AKIN ADANALILARLA BULUŞTU

Adana Büyükşehir Belediyesi ücretsiz etkinlik, konser ve gösterilerle kent halkını buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca ünlü sanatçılar, tiyatroculara ev sahipliği yapacak olan Ramazan Şenlik Alanında son zamanların sevilen ismi Feride Hilal Akın konseri düzenlendi.

UNUTULMAZ BİR YAZ AKŞAMI YAŞATTI

Düzenlenen konsere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Fevzipaşa Mahallesindeki iftarın hemen sonrasında katılarak alanda vatandaşlarla buluştu. Adanalılara unutulmaz bir yaz akşamı yaşatan sanatçı Feride Hilal Akına teşekkür plaketi ve çiçeğini takdim etmek üzere sahneye davet edilen Başkan Sözlü, Adanalıların Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan alanda sevilen, ünlü isimlerle buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

Sanatçı Akın ise Adanada son bir buçuk yıldır dizi çekimleri için  bulunduğunu ve kentin misafirperverliği dolayısıyla kilo aldığını söyledi, Adanalılara ve bu buluşmaya ev sahipliği yapan Başkan Hüseyin Sözlüye teşekkür etti.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık