Adana Büyükşehirden Engelsiz Tatil

Adanalı zihinsel ve bedensel engelli bireyler, aileleriyle birlikte Egenin gözde turizm merkezlerinde tatil yapıp, moral depoladı.

Adana Büyükşehirden Engelsiz Tatil
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 14:42

Adanalı zihinsel ve bedensel engelli bireyler, aileleriyle birlikte Egenin gözde turizm merkezlerinde tatil yapıp, moral depoladı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlünün desteğiyle yurt gezileri yapan, tatil imkanı bulan Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyeleri, bu kez Egede engelsiz tatil keyfi yaşadı. Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Hacer Bulutun koordine ettiği gezide, bedensel ve zihinsel engelli çocuk ve genç, aileleriyle birlikte Ege Bölgesinin gözde turizm merkezlerini ziyaret etti. Ayvalık, Efes, Şirinci, Ilıca, Sarımsaklı ve İzmiri gezen engelli bireyler, neşe dolu saatler yaşadı.
Dernek Başkanı Hacer Bulut, Egede engelsiz tatilin gerçekleşmesinde kendilerine büyük destek sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye şükranlarını sundu. Hacer Bulut, “Engelli çocuklarımız Egenin en güzel beldelerinde tarihi ve doğal güzellikleri görme fırsatı buldu, gönüllerince eğlendi. Rüya gibi bir tatil yapmamızda bizlere destek olan Başkanımız Hüseyin Sözlüye sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık